پاورپوینت بررسی و ضوابط طراحی فود کورت Food Court  دانلود پروژه
۳.۸
(۴)

ضوابط طراحی فودکورت

صَحن خوراک یا فودکورت (food court)

گونه‌ای میدانگاه سرپوشیده در مراکز خرید، فرودگاهها و دیگر ساختمان‌ها است که انواع رستوران‌ها و غذاخوری‌ها بطور به‌هم‌پیوسته در دورادور صحن این میدانگاه قرار گرفته‌اند.

در صحن‌های خوراک معمولاً خوراکهای حاضری (فست‌فود) فروخته می‌شود و مشتریان همه غذاخوری‌ها بر روی صندلی‌های میانه صحن می‌نشینند. ایجاد صحن خوراک مدیریت و تأمین مواد برای غذاخوری‌ها را آسانتر می‌کند

تعاریف دیگر

فود کورت به سالنی یزرگی گفته میشود که به چند غرفه مختلف تقسیم شده و در هر غرفه غدای های خاص یا دسر های مختلف ارا ئه می شود و تمام غذا های که دراین مجموعه فروخته میشود قیمت ارزان و سریع است و محل نشتن برای تمام غرفه ها یک سالن مشترک است و هر غرفه برای دریافت پول خود صندوق جداگانه ای دارد و سرو سرویس اداره می شوند این مکان ها معمولا در محل های تجاری بزرگ مثل پاساژ ها برای صرف غدای مشتریان دایر می شود….

فهرست

صَحن خوراک یا فودکورت (food court)

تعاریف دیگر ۱

تعاریف دیگر ۲

هدف از ایجاد فودکورت‌ها

تاریخچه فودکورت در جهان

فودکورت در ایران

جام جم اولین فود کورت در ایران

مشهورترین فود کورت های تهران

پـروژه مـشـابـه:  پاورپوینت مطالعات و استانداردهای پایانه ها | ترمینال مسافربری

فودکورت KLCC))کوالالامپور

بزرگ ترین فود کورت در مصر رکورد دار گینس

طرح چوب در طراحی فود کورت در دنیا

ضوابط طراحی غرفه های فود کورت

فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی فوت کورت در دنیا

دکوراسیون داخلی فودکرت

هزینه راه اندازی فود کورت

 

۴ مگابایت power point

لطفا از طریق ستاره به این پروژه امتیاز بدید.

متوسط امتیازات: ۳.۸ / ۵. تعداد امتیازات: ۴

تاحالا کسی امتیازی نداده شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در صورت بروز مشکل در دانلود پروژه, لینک را در مرورگری دیگر بازکنید.

X