نقشه های تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ساختمان ۱۰ طبقه ۱۱ واحدی  دانلود پروژه
۲
(۶)

در خدمت همراهان عزیز سایت معماری دی ال هستیم با پست متفاوت , عنوان نقشه های تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ساختمان ۱۰ طبقه ۱۱ واحدی در قالب فایل اتوکدی ( DWG ) در خدمت شما سروران گرامی هستیم . در این نقشه ها کل تاسیسات اعم از الکتریکی و مکانیکی مربوط به ۱۳ طبقه با احتساب ۲ طبقه زیر زمین و ۱ طبقه همکف طراحی شده است .

تأسیسات مکانیکی به شاخه‌های مختلفی مانند صنعت، ساختمان، ورزشی، درمانی و مانند این‌ها تقسیم می‌شود. در مورد تأسیسات مکانیکی نظرات مختلفی وجود دارد اما می‌توان گفت : تأسیسات مکانیکی دانش مبارزه با طبیعت است. بر خلاف جاذبه آب را بالا کشیدن، گرما در فصل سرد و سرما در فصل گرم، هوای تازه در اجتماعی از انسان‌ها، تخلیه گازها از محل تولید و…

تأسیسات مکانیکی ساختمان شامل موارد زیر می‌باشد :

تأسیسات گرمایی
تأسیسات سرمایی
تأسیسات بهداشتی (آب و فاضلاب)
تأسیسات تهویه مطبوع
تأسیسات استخر (استخر، جکوزی، سونا)
تأسیسات آتش‌نشانی (اعلام حریق، اطفا حریق)
تأسیسات گازرسانی
اجرا و طراحی آسانسور، پله‌برقی، فواره و آب نما،
تأسیسات گازهای طبی
سیستم‌های بخار

تاسیسات الکتریکی ساختمان

بشر از دیرباز به زیبایی محیط پیرامون خود توجه نموده و در آراستن آن کوشیده است. یکی از دستاوردهای گرانقدر این کوشش طولانی مدت، هنر معماری است که در روزهای روشن و نیز در شب های تاریک زیبایی های خاص خود را عرضه می نماید. بی تردید برای هر کسی نقش های چشم نوازی که نور بر اجزا یک بنای زیبا ایجاد می کند، منظره ای دل پسند است. بسیاری از تخیلات لطیف شاعران و دیگر هنرمندان در باره شب های خیال انگیز ناشی از ترکیب نور با معماری و یا با چشم انداز های زیبا و تاثیر روانی آن بر ذهن و روح انسان هاست. ولی جامه عمل پوشاندن به بازی زیبای نور و معماری چندان هم آسان نیست و رسیدن به آن نیازمند داشتن مهارت و خلاقیت و انجام محاسبات فنی وقت گیر و دشواری است. چرا که روشنایی هم دارای جنبه های زیبایی و هم جنبه های تکنیکی است.

پـروژه مـشـابـه:  پروژه معماری شهر کتاب ( اتوکد + سه بعدی )

پارامترهای موثر در طراحی تاسیسات برقی ساختمان:

محاسبات روشنایی مبتنی بر نمودار پخش نور ، نحوه نصب و سایر مشخصات چراغ ها، شکل و ابعاد فضای مورد نظر و ضرایب انعکاس سقف، دیوارها، کف و اشیا موجود در آن فضا می باشد. معمولاً در هر فضای مشخص، چراغ های متعددی بکار می رود که نمودار پخش نور و نحوه نصب هر کدام با دیگری تفاوت دارد، شکل فضای مورد نظر نیز اغلب دارای پیچیدگی هایی است.از طرف دیگر بازتاب های پی در پی و مکرر نور که بین دیوارها، سقف، کف و اشیا موجود در این فضا رخ می دهد، وضعیت را پیچیده تر می کند.این مشکلات در حدی است که اگر محاسبه را غیر ممکن نکند، قطعاًبسیار طولانی و خسته کننده خواهد کرد.

 

۶ مگابایت DWG

لطفا از طریق ستاره به این پروژه امتیاز بدید.

متوسط امتیازات: ۲ / ۵. تعداد امتیازات: ۶

تاحالا کسی امتیازی نداده شما اولین باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در صورت بروز مشکل در دانلود پروژه, لینک را در مرورگری دیگر بازکنید.

X